Институт Преспа: Бугарија била политички најприсутна во Македонија

Вчера го претставивме #3I_Index на јавноста. Тоа е првиот Индекс кој го мери, утврдува и подредува присуството на 24 странски држави во Северна Македонија. Според наодите: „Бугарија била политички најприсутна“.

Вчера го претставивме #3I_Index на јавноста. Тоа е првиот Индекс кој го мери, утврдува и подредува присуството на 24 странски држави во Северна Македонија. Според наодите: „Бугарија била политички најприсутна“.

За да ја прочитате веста од Канал 5 Телевизија, следете го овој линк:

https://kanal5.com.mk/institut-prespa-bugarija-bila-politichki-najprisutna-vo-makedonija/a440407