Само 23% од македонците сметаат дека договорот со Бугарија е позитивенНаодите од истражувањето #ImageObservatory2020 за ставовите на граѓаните во врска со Договорот за добрососедство со Бугарија, како и ставовите и стереотипите што нашите граѓани ги имаат за Бугарија и односите меѓу двете држави беа тема на дискусијата во последната емисија 360 stepeni на 02 октомври 2020.

За оние кои ја пропуштија можноста да ја погледаат емисијата во живо, еве го линкот: